1 Kasım 2016 Salı

Üç kitap

Benim gibi sanal alışveriş delisi birisi yurt dışından ne alır acaba?

Yurtdışı sitelerde değişik giysi incik boncuk çok baktım ama gördüm ki ülkemin eline hiçbiri su dökemez. Hem tasarım hem fiyat bakımından oldukça iyi durumdaymışız maşallah.

Lafı diyabete nasıl baglayacağımı merak mı ettiniz?


Yurtdışı ilk alışverişimde aldığım şeyler diyabet kitaplarimdi. Resimde gördüğünüz 3 kitaptan ikisini okudum. Notlar çıkardım. Lakin en kalın olanı okumak henüz nasib olmadı. Sırasını bekliyor garibim.

Ah keşke diyorum şu 3 kitabın sentezini yapıp güzel dilimize çevirmek isteyen bir(kaç) güzel insan olsa da bizler de alıp okusak. Ne güzel olurdu değil mi?

Bu arada ikinci yurtdışı alışverişimde  yine bir diyabet ürünü almıştım. Freestyle libre sensör ikinci kurbanımdı. Firmanın ülkemize satışı kargo hizmeti yoktu. İki girişimci Türk arkadaşın kurduğu ingilteredensatinal.com adlı site alışverişte aracı oldu. Ödemesini ben yaptım. Onların verdiği adrese ürünler gitti. Onlar da bana cüzi bir ücret karşılığında birkaç günde gönderdiler. Çok profesyonel çalışıyorlar. Hizmetten memnun kaldım. Param olsa yine alırdım:) Son sensörümü kullanıyorum ve günleri sayılı... Herneyse bu kadar gevezelik kafi.
Sevgiler...